Sundhedsskolen . Jugendhuset . Lundvej 39 . 6800 Varde . info@sundhedsskolen.dk

Kursisterne siger

“Jeg var med på sundhedsskolen sidste efterår, og hvilken oplevelse. Jeg vil gerne takke jer, for at ha’ ændret mit liv til det bedre. Har tabt 24.8 kg nu. Mangler stadig 15, men motivationen er stadig i top. Både venner og familie har kommenteret, at jeg er en meget gladere pige nu, hvilket jeg også selv kan mærke. Har fået SÅ meget overskud, er blevet positiv, og elsker mit liv.

Inden jeg startede på sundhedsskolen, var mit liv lidt af et kaos og jeg kunne næsten ikke overskue at søge hjælp.
Hos jer lærte jeg at sætte mål, og del mål. Jeg lærte, at maden ikke var min fjende, men at jeg faktisk selv var.

Jeg har så meget jeg gerne vil sige til jer begge… Men kan kun komme frem til et kæmpe TAK.
Det er vildt, at 2 mennesker kan være SÅ inspirerende som I er. Er glad for jeg tog beslutningen om at melde mig til.

I er fantastiske. TAK TAK TAK”

 

 

Mange hilsner fra Marianne Pedersen, Hold 6

—-

Vi var et hold “piger” og “drenge”, som manglede inspiration, motivation, viden og indsigt da vi startede. Vi fik alt dette opfyldt og meget mere til. Jeg vil savne disse aftener, og forsøge at holde fast i alt det, som jeg har lært af  Charlotte . Jeg håber inderligt på et opfølgningshold”

—-

“Tak for en god start. I skal have ros for at kalde en spade for en spade – kalde en fed for en fed – ingen misforstået politisk korrekthed, som kun kan opfattes som bjørnetjenester. Jeg blev chokeret over, at se, at min krop er 14 år ældre end mig efter vejningen, så jeg kan love for, at jeg er supermotiveret for at lave om på det! Vi glæder os til de efterfølgende seancer.”

Følgende udkom af vor første seance hos Jer:

1. Vi er begyndt at blive meget mere struktureret bevidste om, hvad vi putter i munden og hvor meget vi spiser.

2. Vi har fået frugt på bordet på kontoret

3. Min motion, hvor jeg går med min hund ca. 45 min  1 time hver dag, er nu præget af hurtigere gang og løb i intervaller.

4. Vi fortæller om det til rigtig mange, som alle synes det lyder spændende – så I kan regne med flere kunder.

5. Vi har det supersjovt med konstant at sige til hinanden: “behøver jeg nu liiige spise det sidste stykke – hvor vi står med hænderne symboliserende en vægt”, som du gjorde det, da du fortalte, at du undlod at spise det sidste, fordi du ved, hvad det koster i krævet exercise.

6. Jeg gør personligt en dyd ud af at gøre alt “så hurtigt, som muligt”, så jeg får brændt lidt kalorier af, som du valgte at udtrykke det…Hopper lidt rundt på kontoret, når jeg lige skal have en kreativ tænkepause…


Sortér: Nyeste | Alfabetisk

Jeg mener at...

  “Vi var et hold “piger” og “drenge”, som manglede inspiration, motivation, viden og indsigt da vi startede. Vi fik alt dette opfyldt og meget mere til. Jeg vil savne disse aftener, og forsøge at holde fast i alt det, som jeg har lært af Charlotte. Jeg håber inderligt på et opfølgningshold” Pia Frimann, Hold […]

Læs mere...