Sundhedsskolen . Jugendhuset . Lundvej 39 . 6800 Varde . info@sundhedsskolen.dk

Konceptet

Jugendhusets Sundhedsskole i Varde er et sund livsstils-kursus for både private og virksomheder. Konceptet som det ser ud i dag, er udviklet af læge Charlotte Bøving, Lægerne Jugendhuset 

Fysisk og mentalt sundhedstjek

Sundhed er mange ting. Det handler ikke bare om at være tynd. Det handler om en all round sundere livsstil, hvis du vil have et godt helbred, øget energi og et liv i balance.

Klar besked om sund livsstil
– én gang for alle!

Få gjort op med de mange slanke- og sundhedsråd én gang for alle. Du får lægefaglig viden omkring kost, rygning, alkohol og motion og søvn kombineret med mentale værktøjer ift. at sætte sig mål, motivation og positivt mindset. Og du bliver i stand til at træffe mere bevidste valg til en sundere livsstil. Resten af livet!

Det handler ikke kun om at tabe sig
Sundhedsskolen er for mennesker i alle vægtklasser og med forskellige udfordringer. Det handler ikke kun om at tabe sig, men om optimering af alle livsstilsfaktorer samt om viljestyrke, mindset og målsætning. Vi kombinerer det bedste fra to verdener, den fysiske og mentale, og kommer hele vejen rundt omkring de elementer, der skaber et liv i balance. Men hvordan kommer du i gang, og hvordan skaber du varige ændringer? Det giver vi dig svarene på gennem tre aftener med indlæg, tips og sparring, tilpasset dine individuelle behov. Vi arbejder med små hold i hyggelige omgivelser i Jugendhuset i Varde.

Vi arbejder med all-round sund livsstil ift. kost, rygning, alkohol, motion og søvn  i kombination med viden omkring menneskelige mekanismer (tilbagefald, blokeringer), motivation, målsætning, positivt mindset etc. Desuden foretages vejninger på TANITA vægt, der viser en masse informationer omkring fordeling af fedt, muskler, knogler, fedt omkring de indre organer, hvilestofskifte, kropsalder samt de anbefalede værdier. Du kender dermed dit øjeblikkelige udgangspunkt og har et værktøj for livet. Det giver et fantastisk godt udgangspunkt for at arbejde målrettet mod den ønskede ændring.
Uanset udfordring er mekanismerne de samme – så alle er velkomne uanset udfordring.

Du skal finde din egen vej – vi leverer viden
Vi serverer ingen færdig kost eller motionsplan, men giver den nødvendige viden, der gør dem i stand til at træffe de rigtige valg mod en sundere livsstil – og dermed lærer dig at tage et mere bevidst valg og giver dig chancen for at nå dine mål. Således er den enkelte i fokus – det skaber commitment og større chance for succes ved at handle ud fra et mere oplyst grundlag.

Næste hold

Marts 2016 – information følger

Pris

Tre aftener inkl. frugt og drikkevarer 1.800 kr.

Sted
Jugendhuset, Lundvej 39, 6800 Varde

Lukkede virksomhedshold efter ønske
Jugendhusets Sundhedsskole arrangeres også som lukkede hold for virksomheder, som tre aftener, en hel dag eller efter ønske.